ÜNİVERSİTE + SANAYİ = TEKNOLOJİ

İskenderun Teknik Üniversitesi-TTO olarak Üniversite Sanayi Işbirliği kapsamında bölgemiz firmalarından #atlasenerji  #limakport #şampiyonfiltre #tümaymakina #filfilter #Gftfiltre ve #Eryılmazlarmetal'i yerinde ziyaret ettik.

Bölgemizde farklı sektörlerde faaliyet gösteren değerli firmalarımız ile gerçeklestirdiğimiz görüşmeler kapsamında Üniversite-Sanayi arasında yapılacak bütün çalışmalarda Teknoloji Transfer Ofisi olarak firmalarımızın sorunları ve çözümleri için ortak çalışmalar ve işbirliğinin önemi vurgulanırken, firmalarımız tarafından #ISTE öğrencileri için sanayinin kapılarının sonuna kadar açık olduğu ifade edildi.

İskenderun Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak bölgemizin önde gelen firmaları ile istişarelerimiz hız kesmeden devam edecektir.