İskenderun Teknik Üniversitesi Mavi Salon'da Genç İSG Sempozyum'u katılımcıların, akademisyenlerin ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Dr. Serkan ALKAN, Dr. Ömer Volkan GÖK, Sedat YENİDÜNYA ve Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Türkay DERELİ yaptıkları açılış konuşmalarında İş Sağlığı ve Güvenliği'nin önemini vurguladılar.

"Yeni Nesil Meslekler'', ''Yapay Zeka ve İSG'', ''Dijital Dünyaya İş Güvenliği Olarak Hazır mıyız?'', ''Nesnelerin İnterneti Teknolojisiyle İş Sağlığı ve Güvenliğinde Sürdürülebilirlik'', ''İnsan-Teknoloji Buluşmasında Düşünmeyi Düşünmek'' ve ''Demirçelik Sektöründe Riskler ve Uygun KKD Seçim Kriterleri'' konularının konuşulduğu verimli bir sempozyum gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Türkay DERELİ bu önemli günü organize eden ve katılım sağlayan bütün konuklarımıza teşekkürlerini iletti.