TÜBİTAK BİGG Programına, BiGG ENTEGGRE ile Hazırlanın!

Teknoloji konusunda özgün fikri olan, ancak yeterince destek ve kaynak bulamayan girişimciler artık teknolojik girişimciliğe BiGG ENTEGGRE ile başlayabilecekler!

TÜBİTAK BiGG Programı kapsamında desteklenen BiGG ENTEGGRE girişimcilerin iş kurması için ihtiyaçları olan tüm destek ve eğitimleri bir araya getiriyor ve girişimcileri TÜBİTAK BiGG Programının 2.nci aşamasına hazırlıyor.

BiGG ENTEGGRE, girişimcilerden gelen fikirleri hayata geçirme amacıyla teknoloji tabanlı, yenilikçi proje sahiplerini eğitim, danışmanlık ve mentor ağları ile destekleyecek. Mikro MBA, İş Modeli Doğrulama Kampı, İş Planı Hazırlama Kampı gibi pek çok alanda eğitim imkânı girişimcilere sunulacak.

Başlangıç aşamasındaki teknoloji tabanlı girişimlere destek verecek TÜBİTAK BiGG programından faydalanmak isteyen girişimciler aşağıdaki bağlantıdan başvurabilirler:

www.bigg.enteggre.com

ÖNEMLİ NOT

İSTE-TTO (İskenderun Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile GAÜN TARGET-TTO arasındaki işbirliği protokolü kapsamında;
İSTE öğrencileri de bu programa başvuru yapabileceklerdir.
Daha detaylı bilgi için İSTE-TTO’ya müracaat edilebilir.