ÜNİVERSİTE + SANAYİ = TEKNOLOJİ

İskenderun Teknik Üniversitesi-TTO olarak Üniversite Sanayi Işbirliği kapsamında bölgemiz firmalarından #hatboru, #yetişenkauçuk, #progen, #mat-kim, #yetişenplastik#edginmetal ve #ekmekçimakina' yı yerinde ziyaret ettik. Bilginin, gücü tayin ettiği günümüz dünyasında, bilgiyi üreten ve ürettiği bilgiyi teknoloji ve sürdürülebilir kalkınma için kullanan #ISTE-TTO olarak değerli sanayicilerimizle her zaman dirsek temasındayız. Üniversite-Sanayi işbirliği stratejisinde uzun ve kısa vadeli vizyon, genel amaç ve sektörel hedeflerimizi oluşturduk. Sanayiden akademik personelimizin ellerindeki olanak ve teçhizata ulaşmada ve öğrencilerimiz için staj ve benzer olanaklarından yararlanabileceğimizin sözünü aldık. İskenderun Teknik Üniversitesi TTO olarak bölgemizin önde gelen firmaları ile istişarelerimiz hız kesmeden devam edecektir.