Yoğun talep nedeniyle son başvuru tarihi 15 Mart'a uzatılan ayakları yere basmayan TEKNOFEST'2020 teknoloji yarışmalarına katılımı teşvik etmek ve Hatay'ın başvuru sayısını artırmak üzere İSTE-TTO olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İSTE-TTO'nun daveti üzerine lise ve üniversite öğrencilerinin ortak başvuru yapabileceği temalarla ilgili görüşmek ve işbirliği yapmak amacıyla İskenderun İstiklal Makzume Anadolu Lisesi Müdüresi Seher Akyazıcı Özkan ve 3 öğrenci İSTE-TTO Koordinatörü Seçkin Dilek'i ziyaret etmişlerdir. Ziyarette; İSTE-TTO Girişimcilik ve İş Geliştirme Uzmanı Harika AKALIN Teknofest 2020 yarışma temaları hakkında bilgilendirmeler yapmış ve ortak yapılabilecek temalar hakkında detaylı bilgiler sunmuştur. İSTE Hidrojen Teknolojileri Topluluğu Başkanı ve Makine Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Metin CANKURT ise TEKNOFEST'2020 kapsamında lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan takımların başarılı olabilmesi için yapması gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 15 Mart tarihine kadar TEKNOFEST'2020 hakkında bilgi almak ve işbirliği yapmak isteyenler İSTE-TTO ile iletişim kurabilirler.