İskenderun Teknik üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İSTE-TTO) İSTE-TTO Kurumsal Eğitimlerine Yetişen Plastik’ de düzenlediği Ölçüm Sistemleri Analizi (MSA) Eğitimi İle Bir Yenisini Ekledi.

İskenderun’un, Hatay’ın, Türkiye’nin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlama amacı ile çalışmalarını devam ettiren İskenderun Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İSTE-TTO) sanayiye yönelik hizmetlerine devam ediyor. Bölgede Ar-Ge ve inovasyon odaklı çalışmalar yürüten İSTE-TTO sağladığı kurumsal eğitimlerle bölge sanayicilerine destek oluyor.

Sahip olduğu geniş eğitmen havuzu sayesinde Ar-Ge ve İnovasyon Eğitimleri, Takım ve Liderlik Eğitimleri, Mesleki ve Teknik Eğitimler, Teknoloji Transfer Eğitimleri gibi birçok konuda eğitim hizmeti verebilen İSTE-TTO sanayinin de eğitim ihtiyaçlarını karşılıyor. Yetişen Plastik ile ilk projesini gerçekleştiren İSTE-TTO IATF 16949: 2016 Otomotiv Kalite Yönetim Sisteminin getirilerinden biri olan ve yapılan ihtiyaç analizleri sonucunda alınmasına karar verilen ‘Ölçüm Sistemler Analizi (MSA)’ eğitimi düzenledi.

Yetki Endüstriyel desteği ile yapılan ve bir gün süren eğitim öğleden önce teorik, öğleden sonra uygulamalı olmak üzere iki aşamadan oluştu. Bütün katılımcıların ayrı ayrı sorularının ve eğitim ile ilgili geri bildirimlerinin alındığı eğitim 11 beyaz yaka çalışanı katılmıştır. Eğitime bizzat katılan Yetişen Plastik Genel Müdürü Sayın Deniz Elmas ve eğitim süreci boyunca eğitim salonunda bulunarak eğitime gösterdiği önemi bir kez daha vurgulamış oldu. İSTE-TTO Koordinatörü Seçkin Dilek: Bu eğitimlerin sahip olduğu vizyoner bakış açısı sayesinde Yetişen Plastik ve bölgedeki birçok firma ile yapılacak olan projelerin temeli olduğunu, bölgedeki çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.